Fogászati kezelés szedálással, altatásos fogkezelés

Félelmet vagy nyugtalanságot érez a fogászati kezelésekkel kapcsolatban? A szedálás válasz lehet a problémára!

A szedálás során az altatóorvos intravénásan adja be Önnek a gyógyszert, amely nyugtatólag hat majd. A szedálás nem altatás, így Ön a szedálásban végzett kezelés alatt továbbra is reagál a külső ingerekre és önállóan lélegzik, miközben a fogorvosunk fájdalommentesen tudja elvégezni a fogászati kezelést, például egy foghúzást vagy gyökérkezeléses fogászati beavatkozást. A kellő hatást altatók és fájdalomcsillapítók megfelelő kombinációjával érjük el a mosonmagyaróvári magán fogászatunkon.. A szedálás a beteg igényeihez optimálisan adaptálható, így a gyógyulási szakasz viszonylag rövid.

Szakmai szempontból egyetlen fogkezelés sem igényel szedálást vagy altatást!

A betegeket általában helyben érzéstelenítik.

Dr. Visegrády Kinga számos kezelést végzett szedálás alatt a Denis Fogászati Klinikán végzett gyakorlata során így nagy gyakorlattal, szívesen segít a témával kapcsolatos bármilyen kérdésben.

Legyen az Ön fogászati kezelése is fájdalom-, és félelemmentes!

Fogászati panasz esetén vegye fel velünk bátran a kapcsolatot, készséggel állunk rendelkezésére.

ALL-ON-4 fogászati implantátum

Mit jelent az ALL-ON-4?

Az All-on-4 kezelési koncepció abban az esetben ideális megoldás ha az állcsont fogatlan. Ebben az estben rögzített fogpótlást lehet viselni, úgy, hogy állcsontonként csak négy implantátumot ültetünk be a páciensnek. Először a négy implantátumot illesztik be a megfelelő állcsontba, majd a fogsorokat ezekhez az implantátumokhoz erősítik.

Alapvetően ez a kezelés azoknak a betegeknek megfelelő, akik egyik vagy mindkét állcsontban fogatlanok és nem rendelkeznek elegendő csonttal, illetve a csontállományuk optimális a terápiához. Ez a fajta fogászati ​​kezelés akkor is ajánlott, ha több fog húzására van szükség, ami fogatlan állcsonthoz vezet. Hangsúlyozni kell, hogy ezt a terápiát általában rögzített ideiglenes helyreállításra is lehet használni, így a betegeknek nem kell ideiglenes kivehető fogsorokkal élniük.

A helyreállítás másik előnye, hogy általában nem igényel összetett csontszerkezetet. Az All on 4 / All on 6 módszert fogászati ​​kezelésként Magyarországon évek óta alkalmazzák sikeresen. Dr. Visegrády Kinga, mint egy nagy fogorvosi rendelő egykori fogorvosa, több éves tapasztalattal rendelkezik a módszer alkalmazásában, és szívesen megosztja a tapasztalatait Önnel egy kötelezettségek nélküli konzultáció keretei között.

A fogpótlás összetett eljárás. Ezért a Windrose-t úgy tervezték, hogy a fogászati ​​laboratórium és a fogorvos egy épületben helyezkedjen el, azaz a fogorvos és a fogtechnikus nagyon szorosan együttműködnek.

Példák az ALL-ON-4 kezelésre:

Fogászati implantátumok

A fogréseket általában koronákból és hídtartókból álló híddal vagy fogászati ​​implantátumokkal lehet lezárni – egyszerűen fogalmazva: implantátumokon rögzülő pótlásokkal. A hidak olcsóbb megoldást jelentenek, abban az esetben alkalmazhatók, ha fogív – helyettesítőnek használhatjuk őket. Ez nagyban függ a a fogrés méretétől. A fogászati ​​hidakat a szomszédos fogakhoz rögzítik. Ezeket a fogakat a fogorvos előkészíti, lecsiszolja, ami abban az esetben, ha egészséges fogakról van szó, nem előnyös megoldás.

Ezzel szemben, az implantátumok védik a szomszédos fogakat és csontvédő hatással is rendelkeznek. Ennek oka az, hogy az állcsontot, mintha természetes foggyökér lenne ott, továbbra is gyökér – titángyökér – feszíti. Az implantátumok nagyobb rések kiküszöbölésére is használhatók az implantátumokon rögzülő hidak- vagy protézisek számára. Az implantátumokat érzéstelenítés, vagy szedálás alatt helyezik be. A fogászati ​​implantátumok lényegében művi foggyökerek. Az implantátumon rögzülő pótlások (koronák, hidak, protézisek) a terápia látható, a titángyökerek pedig a szabadszemmel nem látható részei.

Mint láthatja, a fogászati ​​implantátumok kombinálhatók különféle fogpótlásokkal. Dr. Visegrády Kinga, egy nagy magyar fogászati ​​klinika volt fogorvosa nagy tapasztalattal rendelkezik az implantátumokon rögzülő pótlások területén.

A fogpótlás összetett eljárás. Ezért a Windrose-t úgy tervezték, hogy a fogászati ​​laboratórium és a fogorvos egy épületben helyezkedjen el, azaz a fogorvos és a fogtechnikus nagyon szorosan együttműködnek.

Részleges fogsor

A részleges fogsorok alkalmasak nagyobb fogrések feltöltésére.

A részleges protézisek vagy a lehorgonyzott részleges protézisek jó alternatíva azoknak a pácienseknek, akik nagyobb foghiánytól szenvednek és nem akarnak implantátumot behelyeztetni.

A részleges fogsorok rögzíthetők a természetes fogakhoz vagy a koronákhoz.

Dr. Visegrády Kinga számos részleges fogpótlást megvizsgált és kijavított a gyakorlata során.

A fogpótlás összetett eljárás. Ezért a Windrose-t úgy tervezték, hogy a fogászati ​​laboratórium és a fogorvos egy épületben helyezkedjen el, azaz a fogorvos és a fogtechnikus nagyon szorosan együttműködnek.

HÍVJON MINKET MOST!

+36 20 272 2691

+36 96 820 609

info@windrosedental.hu

9200 Mosonmagyaróvár, Szellőrózsa u. 14.