Fogászati kezelés szedálással, altatásos fogkezelés

Félelmet vagy nyugtalanságot érez a fogászati kezelésekkel kapcsolatban? A szedálás válasz lehet a problémára!

A szedálás során az altatóorvos intravénásan adja be Önnek a gyógyszert, amely nyugtatólag hat majd. A szedálás nem altatás, így Ön a szedálásban végzett kezelés alatt továbbra is reagál a külső ingerekre és önállóan lélegzik, miközben a fogorvosunk fájdalommentesen tudja elvégezni a fogászati kezelést, például egy foghúzást vagy gyökérkezeléses fogászati beavatkozást. A kellő hatást altatók és fájdalomcsillapítók megfelelő kombinációjával érjük el a mosonmagyaróvári magán fogászatunkon.. A szedálás a beteg igényeihez optimálisan adaptálható, így a gyógyulási szakasz viszonylag rövid.

Szakmai szempontból egyetlen fogkezelés sem igényel szedálást vagy altatást!

A betegeket általában helyben érzéstelenítik.

Dr. Visegrády Kinga számos kezelést végzett szedálás alatt a Denis Fogászati Klinikán végzett gyakorlata során így nagy gyakorlattal, szívesen segít a témával kapcsolatos bármilyen kérdésben.

Legyen az Ön fogászati kezelése is fájdalom-, és félelemmentes!

Fogászati panasz esetén vegye fel velünk bátran a kapcsolatot, készséggel állunk rendelkezésére.

Fast and fix fogászati implantátum

Mit jelent az Fast and fix?

Az Fast and fix kezelési koncepció abban az esetben ideális megoldás ha az állcsont fogatlan. Ebben az estben rögzített fogpótlást lehet viselni, úgy, hogy állcsontonként csak négy implantátumot ültetünk be a páciensnek. Először a négy implantátumot illesztik be a megfelelő állcsontba, majd a fogsorokat ezekhez az implantátumokhoz erősítik.

Alapvetően ez a kezelés azoknak a betegeknek megfelelő, akik egyik vagy mindkét állcsontban fogatlanok és nem rendelkeznek elegendő csonttal, illetve a csontállományuk optimális a terápiához. Ez a fajta fogászati kezelés akkor is ajánlott, ha több fog húzására van szükség, ami fogatlan állcsonthoz vezet. Hangsúlyozni kell, hogy ezt a terápiát általában rögzített ideiglenes helyreállításra is lehet használni, így a betegeknek nem kell ideiglenes kivehető fogsorokkal élniük.

A helyreállítás másik előnye, hogy általában nem igényel összetett csontszerkezetet. Az Fast and fix módszert fogászati kezelésként Magyarországon évek óta alkalmazzák sikeresen. Dr. Visegrády Kinga, mint egy nagy fogorvosi rendelő egykori fogorvosa, több éves tapasztalattal rendelkezik a módszer alkalmazásában, és szívesen megosztja a tapasztalatait Önnel egy kötelezettségek nélküli konzultáció keretei között.

A fogpótlás összetett eljárás. Ezért a Windrose-t úgy tervezték, hogy a fogászati laboratórium és a fogorvos egy épületben helyezkedjen el, azaz a fogorvos és a fogtechnikus nagyon szorosan együttműködnek.

Példák az Fast and fix kezelésre

Fogászati implantátumok

A fogréseket általában koronákból és hídtartókból álló híddal vagy fogászati ​​implantátumokkal lehet lezárni – egyszerűen fogalmazva: implantátumokon rögzülő pótlásokkal. A hidak olcsóbb megoldást jelentenek, abban az esetben alkalmazhatók, ha fogív – helyettesítőnek használhatjuk őket. Ez nagyban függ a a fogrés méretétől. A fogászati ​​hidakat a szomszédos fogakhoz rögzítik. Ezeket a fogakat a fogorvos előkészíti, lecsiszolja, ami abban az esetben, ha egészséges fogakról van szó, nem előnyös megoldás.

Ezzel szemben, az implantátumok védik a szomszédos fogakat és csontvédő hatással is rendelkeznek. Ennek oka az, hogy az állcsontot, mintha természetes foggyökér lenne ott, továbbra is gyökér – titángyökér – feszíti. Az implantátumok nagyobb rések kiküszöbölésére is használhatók az implantátumokon rögzülő hidak- vagy protézisek számára. Az implantátumokat érzéstelenítés, vagy szedálás alatt helyezik be. A fogászati ​​implantátumok lényegében művi foggyökerek. Az implantátumon rögzülő pótlások (koronák, hidak, protézisek) a terápia látható, a titángyökerek pedig a szabadszemmel nem látható részei.

Mint láthatja, a fogászati ​​implantátumok kombinálhatók különféle fogpótlásokkal. Dr. Visegrády Kinga, egy nagy magyar fogászati ​​klinika volt fogorvosa nagy tapasztalattal rendelkezik az implantátumokon rögzülő pótlások területén.

A fogpótlás összetett eljárás. Ezért a Windrose-t úgy tervezték, hogy a fogászati ​​laboratórium és a fogorvos egy épületben helyezkedjen el, azaz a fogorvos és a fogtechnikus nagyon szorosan együttműködnek.

Részleges fogsor

A részleges fogsorok alkalmasak nagyobb fogrések feltöltésére.

A részleges protézisek vagy a lehorgonyzott részleges protézisek jó alternatíva azoknak a pácienseknek, akik nagyobb foghiánytól szenvednek és nem akarnak implantátumot behelyeztetni.

A részleges fogsorok rögzíthetők a természetes fogakhoz vagy a koronákhoz.

Dr. Visegrády Kinga számos részleges fogpótlást megvizsgált és kijavított a gyakorlata során.

A fogpótlás összetett eljárás. Ezért a Windrose-t úgy tervezték, hogy a fogászati ​​laboratórium és a fogorvos egy épületben helyezkedjen el, azaz a fogorvos és a fogtechnikus nagyon szorosan együttműködnek.

HÍVJON MINKET MOST!

+36 20 272 2691

info@windrosedental.hu

9200 Mosonmagyaróvár, Szellőrózsa u. 14.