Érkezés

Mosonmagyaróvár közel van a Nickelsdorf-i határátkelőhöz, valamint a fővárosoktól, Bécstől és Pozsonytól sincs messze, így repülővel, vonattal és autóval is könnyen megközelíthető.

Pontos címünk

9200 Mosonmagyaróvár, Szellőrózsa u. 14.

Szállás

A Windrose Dental csapata örömére szolgál, hogy bemutathatja Önnek nagyraértékelt parnterét, a Panoráma Hotelt.

Szállodánk festői környezetben a Lajta folyó partján, a termálfürdő közelében a szlovák és az osztrák határtól egyaránt csak 10 km-re fekvő gyógy- és üdülővárosként számon tartott Mosonmagyaróváron található.

A szerencsés földrajzi és éghajlati adottságú üdülőhely híres történelmi emlékeivel, gyógyvizű forrásaival, különleges szolgáltatásaival várja az ide látogatókat. Több erkélyes, minden igényt kielégítő kétágyas szobával és appartmannal várjuk egész évben kedves Vendégeinket.

A szobák és appartmanok mindegyike fürdőszobával, színes televízióval, telefonnal felszerelt. Széleskörű szolgáltatások állnak a vendégeink rendelkezésére: 2 étterem, 2 különterem, szauna, szolárium, kozmetika, fitness – terem, testmasszázs és reflexmasszázs, gyógykezelés, csónakázási lehetőség, kerékpárkölcsönzés, lovaglás szervezése, teniszpálya biztosítása.

Mindazoknak, akik nyaralásukat egy-egy kirándulással szeretnék tarkítani, gazdag programokat ajánlunk, melyek során megismerhetik országunk nevezetességeit, hagyományait.

Kollégáink szívesen tanácsot adnak Önnek szálláslehetőségekről, vagy foglalnak Önnek partnerhotelünkben. Vegye fel velünk a kapcsolatot!