Fast and fix fogászati implantátum

Mit jelent a Fast and fix?

A Fast and fix kezelési koncepció abban az esetben ideális megoldás ha az állcsont fogatlan. Ebben az estben rögzített fogpótlást lehet viselni, úgy, hogy állcsontonként csak négy implantátumot ültetünk be a páciensnek. Először a négy implantátumot illesztik be a megfelelő állcsontba, majd a fogsorokat ezekhez az implantátumokhoz erősítik.

Alapvetően ez a kezelés azoknak a betegeknek megfelelő, akik egyik vagy mindkét állcsontban fogatlanok és nem rendelkeznek elegendő csonttal, illetve a csontállományuk optimális a terápiához. Ez a fajta fogászati ​​kezelés akkor is ajánlott, ha több fog húzására van szükség, ami fogatlan állcsonthoz vezet. Hangsúlyozni kell, hogy ezt a terápiát általában rögzített ideiglenes helyreállításra is lehet használni, így a betegeknek nem kell ideiglenes kivehető fogsorokkal élniük.

A helyreállítás másik előnye, hogy általában nem igényel összetett csontszerkezetet. A Fast and fix módszert fogászati ​​kezelésként Magyarországon évek óta alkalmazzák sikeresen. Dr. Visegrády Kinga, mint egy nagy fogorvosi rendelő egykori fogorvosa, több éves tapasztalattal rendelkezik a módszer alkalmazásában, és szívesen megosztja a tapasztalatait Önnel egy kötelezettségek nélküli konzultáció keretei között.

A fogpótlás összetett eljárás. Ezért a Windrose-t úgy tervezték, hogy a fogászati ​​laboratórium és a fogorvos egy épületben helyezkedjen el, azaz a fogorvos és a fogtechnikus nagyon szorosan együttműködnek.

Példák a Fast and fix kezelésre:

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen tőlünk árajánlatot.