Digitális Diagnosztika

Mi a Windrose Dentalnál nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kezelések előtt egy alapos és szakszerű diagnosztikát is elvégezzünk. Ez a diagnosztika lesz az alapja a későbbi kezeléseknek, melyeket egyénileg, a páciensekkel történt egyeztetés után tervezünk meg. 

Intézményünk hisz a páciensekkel való együttműködésben, ennek megfelelően minden lépést átértékelünk a pácienseinkkel. 

Mindehhez nagy segítséget jelent a mi modern, véleményünk szerint elengedhetetlen digitális panoráma – röntgengép. A fogászatban használt digitális technológiák az utóbbi 10 évben drasztikusan sokat fejlődtek, de rendelőnk minden tekintetben – kezelés tervezés, kezelés kivitelezés stb. – lépést tart. 

Az Orthopantomográfia (OPG) a fogászat egyik standardizált röntgenológiai vizsgálati eljárása. Ez tulajdonképpen egy kétdimenziós „teljes körfelvétel” az állcsontokról, ami alapján a teljes száj státuszát fel lehet pontosan venni. A teljes fogazati státusz elengedhetetlen a szakszerű és átfogó ellátáshoz. Az OPG gép egy átlátható ábrát ad az egész fogazatról. A mi gépünk digitális, nagyon modern, ennek hála nagyon magas színvonalú képeket készít. Az így nyert felvételekkel a későbbiekben digitálisan tovább lehet dolgozni. 

Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy az Ön státuszának szakszerű felvétele után részletes tájékoztatást adhassunk fogazata állapotáról! 

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen tőlünk árajánlatot.