Teljes fogsor

A teljes fogsor készítése olyan páciensek számára jelent megoldást, akik akár a kivehető pótlásokkal is meg tudnak barátkozni.

A teljes fogsor eltávolítható, műanyag-akril anyagból készül. A legmodernebb módszerek más anyagokat is felvonultatnak, jó példa erre a kerámia fogakkal ellátott protézis. Ha egy teljesen fogatlan beteg az egész fogazatát kedvező áron elkészíthető fogpótlással kívánja helyreállítani, akkor a teljes fogsor lesz a megfelelő megoldás.

Hátránya, hogy a fogsornak nincs alapja, így az elcsúszhat a szájban. A protézisek kiválóan kombinálhatók koronákkal (kombinált fogsorokkal, avagy részleges protézisekkel) vagy implantátumokkal. Így a fogsornak legalább néhány olyan támaszpontja van, amely megakadályozza a csúszást, mindemellett a fogsor továbbra is kivehető marad. Dr. Visegrády Kinga számos pácienst látott már el ilyen- vagy ehhez hasonló fogművel. Amennyiben kérdései lennének, szívesen ad tanácsot az ideális választás megtalálásához.

A fogpótlás összetett eljárás. Ezért a Windrose-t úgy tervezték, hogy a fogászati ​​laboratórium és a fogorvos egy épületben helyezkedjen el, azaz a fogorvos és a fogtechnikus nagyon szorosan együttműködnek.

Az alábbiakban példákat mutatunk kivehető protézisre.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen tőlünk árajánlatot.