Szeptemberben is ingyenes panoráma röntgen akcióval várjuk új pácienseinket!

Jöjjön el, megéri! 

Kíváncsi arra, hogy mi történik a garantáltan díjmentes akció keretében?

Mosonmagyaróvári magán fogászati rendelőnkben elkészítjük a panoráma röntgenfelvételt, majd egy fájdalommentes szájvizsgálatot követően személyre szóló fogászati kezelési tervet és árajánlatot adunk a pácienseknek. A vizsgálat során javaslatokat teszünk a helyes szájápolásra vonatkozóan, megmutatjuk és gyakoroljuk a(z) – esetlegesen addig helytelenül végzett – szájhigiéniai lépéseket. Közösen megbeszéljük a fogászati kezelési tervet és mindent lépésről lépésre elmagyarázva különböző lehetőségeket ajánlunk a fogak rendbetételével és pótlásával kapcsolatban. 

Egy ilyen állapotfelmérés megfelel egy góckutatásnak, mivel mind kívülről, mind belülről teljes képet kapunk pácienseink fogairól, ínyéről és a csontozatáról. A vizsgálat teljes mértékben fájdalommentesen zajlik! 

Fontos, hogy az akció nem von maga után semmilyen kötelezettséget! Nem állunk neki egy foghúzásnak sem. Minden páciensnek van ideje otthon végig gondolni a lehetőségeket és eldönteni, hogy szeretne-e belevágni egy – akár altatásban végzett – fájdalommentes fogászati kezelésbe. Tudjuk, hogy sokak számára kellemetlen egy ilyen vizsgálat, hiszen esetleges korábbi tapasztalataik miatt negatív élményt kötnek a fogorvosokhoz. Ezt mosonmagyaróvári magán fogászati rendelőnkben a családias környezettel, barátságos csapatunkkal, szakképzett fogorvosokkal valamint az emberközpontú hozzáállással szeretnénk ellensúlyozni és igyekszünk felülírni a korábbi rossz tapasztalatokat. 

Hisszük, hogy a rendszeres fogászati vizsgálat nem feltétlenül kell, hogy félelmet, szükségszerű rosszat jelentsen, hanem történhet bizalommal, jó hangulatban is. 

Ingyenes fogászati felmérés félelem és fájdalom nélkül! 

Várjuk sok szeretettel a mosonmagyaróvári fogászati magánrendelőnkben! 

Kérjen időpont az alábbi elérhetőségen !

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen tőlünk árajánlatot.